Vraag hier onze bedrijfsvoorstelling aan

Aanpak

Elke klant is uniek, elk project is uniek.

Bij architectenbureau Schepens weten we  om te gaan met complexe projecten. Constant ontwikkelen we duurzame oplossingen welke waardevol zijn voor de klant, de gebruiker, de omgeving en het milieu. Elk ontwerp is een symbiose waarin we een antwoord bieden op uw vraag. Steeds staat bij de ontwikkeling van een ontwerp de beleving, intenties en vrijheid van de gebruiker voorop.

De realisatie van een project is een samenkomst van verschillende partners; aannemers, ingenieur, gemeente, EPB, akoestiek,.. Wij bundelen deze informatiestroom via een goede communicatie en plan van aanpak waarbij elke partner zijn expertise ten volle kan ontplooien.

Ervaring

Ons kantoor werd opgestart in 1977. We zijn trots om te stellen dat we reeds een mooi parcours hebben doorlopen. Onze referenties zijn hierbij steeds het voorbeeld van logica, vertrouwen en durf om uitdagingen aan te gaan.

Innovatie

Vooruit denken, grenzen opzoeken, de bestaande ruimte in vraagstellen, zoekend naar nieuwe ideeën en concepten sturen onze zoektocht naar vernieuwing in elk project.

Waarde

We focussen op kwaliteit, beleving en economische waarde in relatie met de context. Architectuur creëert een unieke waarde door een spel van zicht & licht, de relatie binnen / buiten en de materialisatie.

Economie

We streven ernaar om in elke projectfase de grootste waarde in relatie tot het budget te creëren. Dit zonder afbreuk te doen aan volume, kwaliteit, beleving, duurzaamheid en bouwmethodiek.

Diversiteit & complexiteit

Onze uiteenlopende referenties tonen onze expertise in complexe projecten. De diversiteit aan projecten zijn te vinden in deze marktsegmenten; renovatie, restauratie, publieke opdrachten, tuincentra, private woningen, kantoren, zorgsector…

We houden van complexe opdrachten waarbij we een consensus kunnen vormen rond technieken, architectuur en context.

Team architectenbureau Schepens

Architect Luc Schepens

Luc Schepens
Architect

Architect Corneel Schepens

Corneel Schepens
Architect

Annemie Lamaire

Annemie Lamaire
Cad operator

Lisa Vandenberghe

Lisa Vandenberghe
Interieurvormgeefster

Solliciteren als architect in West-Vlaanderen

Solliciteren kan via
info@architectschepens.be

 

Vraag hier onze bedrijfsvoorstelling aan